Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sisteme de incalzire electrica in pardoseala

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Gama noastră de sisteme de încalzire electrica în pardoseală și degivrări exterioare este soluția perfectă pentru o casă modernă. Încălzirea electrică în pardoseală are rolul de a realiza o temperatură perfectă, ce vă face să vă simțiți confortabil.

Acest tip de încălzire este adecvată oricărui proiect și combină cu succes utilitatea și flexibilitatea pentru întreaga casă, oferind un confort de neegalat, prin distribuția uniformă de căldură pe zona întregului etaj, folosind căldura radiantă de temperatură scăzută, mai degrabă decât temperaturi înalte „punct de încălzire” asociate cu radiatoarele.

Încălzind o suprafaţă mare la o temperatură scăzută, produce forma cea mai confortabilă de încălzire posibilă, prin reducerea pierderilor de căldură de la corpurile noastre fără supraîncălzirea aerului din jur.

Zonarea casei dvs., cu sisteme de  încălzire electrică în pardoseală, este simplă, folosind termostate inteligente cu monitor de energie, programabile digital, care vă permit să selectați nivelurile de temperatură și programul, pentru a se potrivi perfect stilului dvs. de viață. Sistemele noastre sunt visul fiecărui designer, fără radiatoare voluminoase pe pereți care ocupa spațiu valoros. Cu încălzirea electrică prin pardoseală, puteți folosi fiecare metru pătrat din casa dvs. așa cum doriți. Sistemul de incalzire electrica nu necesită întreținere.

Un sistem de podea reduce umiditatea, prevenind acarienii, în timp ce căldura radiantă reduce circulația prafului. Acestea sunt caracteristici importante pentru cei care suferă de alergii și astm. Nu există suprafețe fierbinți sau margini metalice dure, pe care le gasim la un sistem de radiatoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura